Secabo TC5 SMART modular heat press 38cm x 38cm with Bluetooth (TC5 SMART)

SC10010900515 - Secabo
Betyg: 0 av 5
I lager (9 st)   Leveranstid: 1-6 dagar
9390 kr

Beskrivning

Med värmepressen TC5 SMART öppnar Secabo nya innovativa vägar som leder till mycket bättre resultat och effektivare utnyttjande av värmepressen. Secabo TC5 SMART är utrustad med den senaste tekniken, Secabo Smart Transfer, som är helt unik på marknaden. Detta hjälper dig som användare att ställa in rätt temperatur och tid för olika transfermaterial och tyger. Systemet tar även hänsyn till vilken storlek på platta som används, detta görs via en app i din mobiltelefon. Lägg in vilken typ av transfermaterial och tyg som används, så får du snabbt besked om vilket tryck, tid och temperatur värmepressen skall ställas in på. Detta förs även över per automatik till kontrollenheten på värmepressen via Bluetooth. Om pressen är kall visas även en estimerad tid för uppvärmning och du kan på så sätt planera din tid ännu bättre. 

Secabo TC5 SMART är utrustad med en automatisk öppningsfunktion och tack vare kombinationen av en elektromagnetisk låsningsfunktion så håller värmeplattan på plats under tiden för applicering.

När tiden räknat ned öppnas pressen med hjälp av två gasfjädrar, tre sekunder innan tiden räknat ned till noll början en signal ljuda som indikerar att det snart är färdigt.

Ett väldigt uppskattat tillbehör till Secabo TC5 SMART är Quick Change-systemet där du snabbt och smidigt kan byta basplatta beroende på vad du skall trycka på. Till mindre bröst- och armtryck finns en platta om 8 x 12 cm och till längre ben- och armtryck finns en platta om 12 x 38 cm. För att se samtliga tillgängliga basplattar välj “TC5 SMART Komplett” i rullistan ovan.

Arbetsytan är 38 x 38 cm och konsumtionen är 1800W. En fullständig teknisk specifikation hittar du under sektionen Information.

Leverans sker i två separata paket:

  • Paket 1: innehåller basen och kontrollenheten

  • Paket 2: Innehåller botten- samt värmeplattan.

Instruktion för hur delarna sätts ihop finns i manualen som du hittar här under.

 

Information

Teknisk specifikation 
TC5 SMART
Tillverkare: Secabo 
Arbetsyta: 38cm x 38cm 
Öppningsvinkel: 40°
Max. temperatur: 225°C 
Max. tryck: 250 g / cm²
Max. tid: 999 sek
Tryckjustering: Vred/skruv på ovansidan
Strömförsörjning: AC 230V / 50Hz - 60Hz, 1.8kW
Miljö: +5°C - +35°C / 30% - 70% relativ fuktighet
Dimensioner stängd (Öppen): B: 41 cm x H:57 cm x D:73 cm (B: 41 cm x H: 93 cm x D: 67 cm)
Vikt: 32 kg
Vikt med emballage: 39 kg
Inkluderat i förpackningen:  Mekanisk bas, värmeplatta och bas platta, kontroll box, C13 strömsladd, verktyg, instruktioner (engelska), Secabo Smart Transfer App. 

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör