The Magic Touch

TheMagicTouch är en innovativt koncept i tryck och transferteknik. Koncernen är ledande inom transferpapper och transferteknologi och arbetar ständigt med nya tekniker och metoder. Senast i raden är partnerskapet med OKI som har resulterat i CMYW laserskrivarna OKI PRO7411WT i A4 och PRO8432WT för A3.


The Magic Touch startade i Nederländerna för över 20 år sedan och är nu representerade i 54 länder. TheMagicTouch levererar fullständiga lösningar för transferpapper, textiltryck och sublimering till företag och organisationer över hela världen.
The Magic Touch ger dig möjlighet att trycka din design i fyrfärg på nästan vilken yta eller produkt du än kan tänka dig. Processen är snabb och enkel. Det är snabbt att ställa in och du behöver inte vara proffs för att utföra jobbet. Det är lika snabbt att göra klart ett tryck som det är att sätta upp hundra tryck, oavsett om du vill trycka på tyg, kartong, plast, läder, glas eller metall.

 

Som för alla andra produkter så är det viktigt att skilja mellan produkter avsedda för privatpersoner för hobbybruk och produkter avsedda för yrkesmässig användning. The Magic Touch levererar professionella transferpapper för produktion av en mängd olika produkter. Transferpapper har den unika egenskapen att det kan användas till nästan vad som helst. Det finns mycket få begränsningar för vad du kan trycka. Det viktiga är att välja rätt typ av transferpapper till rätt produkt och följa instruktionerna noga. Följer man instruktionerna lossnar inte transferpappret från plaggen eller produkterna de är tryckta på. 

 

Vad behövs för att göra lasertransfers?

Transferpappren från The Magic Touch är gjorda för att användas i färglaserskrivare. I och med samarbetet med OKI är pappren och programvaran Space Control skräddarsydda för att passa ihop med deras skrivare. Det fungerar naturligtvis även att skriva ut på andra skrivare. Huvudsaken är att skrivaren håller sig inom rätt temperaturspann och inte blir för varm eller kall för att fungera optimalt tillsammans med transferpappren.

För en del av pappren krävs att man har en värmepress som med tillräckligt tryck kan skapa själva transfern innan man kan värma fast den på substratet. Vi rekommenderar därför att man använder sig av de laserskrivare och värmepressar som är godkända av The Magic Touch att användas tillsammans med deras transferpapper.

Här kan du kolla om din skrivare är kompatibel med transferpapper från The Magic Touch.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Stäng