Skyltvinyl


 Skyltvinylen används traditionellt främst till dekaler för fordon och till skyltar. Den har oftast ett starkare lim som fäster hårt och klarar av att sitta utomhus ett antal år innan den blir blekt och sliten. I hobbysammanhang låter man ofta skyltvinyl pryda kaffekoppar, brevlådor, man kan dekorera glasblock och julkulor och mycket annat!

Olika typer av vinyl har olika livslängd vad gäller vidhäftningsförmåga och solblekning. Kolla vad du behöver för just dina projekt!

 

Applicering av skyltvinyl:

För att applicera skyltvinyl på ett enkelt och smidigt sätt kan man använda sig av appliceringsfolie eller appliceringstejp. När man har skurit ut och rensat sitt motiv i skyltvinylen, fäster man appliceringsfolien på det utskurna motivet. Sedan lossar man försiktigt på skyddspappret (bäraren), för att sedan fästa motivet där det ska sitta. Slutligen gnuggar man fast motivet ordentligt (här kan man använda sig av en skrapa) och lossar appliceringsfolien. På detta vis hamnar tex bokstäver på rätt plats, med rätt avstånd mellan, det är lättare att få dem att sitta rakt och motiven riskerar inte att bli deformerade innan de kommit på plats. Appliceringsfolie kan du hitta här.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

1 2 Nästa » 23 artiklar Kampanjprodukter (1) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
1 2 Nästa »

Stäng