Appliceringsfolie


 Appliceringsfolie används tillsammans med olika typer av vinyl för att på ett enkelt sätt föra över ditt utskurna motiv till stället du ska fästa den på utan att t.ex. bokstäver flyttar på sig.

 

När man har skurit ut och rensat sitt motiv i skyltvinylen (eller vilken typ av vinyl man nu använder), fäster man appliceringsfolien på det utskurna motivet. Lossa försiktigt på vinylens skyddspapper (bäraren), för att sedan fästa motivet där det ska sitta. Slutligen gnuggar man fast motivet ordentligt (här kan man använda sig av en skrapa) och drar loss appliceringsfolien. På detta vis hamnar t.ex. bokstäver på rätt plats, med rätt avstånd mellan, det är lättare att få dem att sitta rakt och motiven riskerar inte att bli deformerade innan de kommit på plats.

 

Appliceringsfolie finns i olika varianter beroende på vilket underlag du vill fästa ditt motiv på. De har olika grader av fästförmåga och består också av olika material. Har du en ojämn yta, som exempelvis en tegelvägg, är det bra med en mer flexibel folie som t.ex. Aslan TMO. Är det en slät vägg som ska piffas upp fungerar det även med pappersfolier.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

19 artiklar Kampanjprodukter (0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris

Stäng