Epson SureColor SC-F6200 hdK

16467001 - Epson
Betyg: 0 av 5
Beställningsvara. Leveranstid 10-15 dagar
53520 kr
Wasa Finans
1204.00 kr/Månad, (36 månader)

Beskrivning

Den nya högkvalitativa och driftsäkra Epson SC-F6200 (hdk) sublimeringskrivare erbjuder en tryckbredd om 112 cm, rulle-till-rulle.

 

Kvalitet och driftsäkerhet
Epsons PrecisionCore TFP-skrivhuvud säkerställer en hög kapacitet och lång produktionslivslängd, medan bläckdroppar av variabel storlek förbättrar högkvalitativa resultat. Epsons UltraChrome DS-bläckuppsättning arbetar unisont med skrivhuvudena och hjälper användarna att uppnå bästa möjliga resultat.

HDK Svart
SC-F6200 levereras med ett nytt svart HDK-bläck har skapats för att hjälpa till att framställa djupa, neutrala svarta nyanser och djupa skuggor, främst i samband med textilutskrifter.

Komplett paket
För att kunna få resultat med överlägsen kvalitet och se till att allt fungerar tillsammans erbjuder SC-F6200 användarna ett komplett Epson-paket med maskinvara, programvara, skrivhuvud, bläck och sublimeringspapper som är tillverkade och stöds av Epson. Med skrivaren följer även programvaran Wasatch, vilket gör att användarna kan börja skriva ut omgående och utan behov av ytterligare investeringar.

Låg total ägandekostnad och förbättrad trygghet
Bläck med hög kapacitet och en låg energiförbrukning för att minska kostnader. För extra trygghet levereras skrivaren som standard med ett års garanti och användarna kan dra nytta av Skriv ut och Spara, Epsons program för hanterad utskriftstjänst, för en ordentlig kontroll av budget och lager1.
VIKTIGA FUNKTIONER

Komplett Epson-lösning

Maskinvara, programvara, skrivhuvud, bläck och sublimeringspapper
PrecisionCore TFP-skrivhuvud
Hög kvalitet, hög kapacitet och lång produktionslivslängd
UltraChrome DS-bläckuppsättning
Levande färger, skarpa konturer, mjuka toningar och rik, djup svärta
Sublimera på mjuka och hårda material
Utökar produktionskapaciteten
Låg total ägandekostnad
Bläck med hög kapacitet och en låg energiförbrukning

 

 

* Månadspriset baseras på 20% kontant, 36 månaders leasingtid samt 20% restvärde. Välj Leasing som betalsätt i kassan eller ring oss på 08-554 240 60 så ordnar vi din finansiering omgående. Leasing/avbetalning kan vi erbjuda till företag. Läs mer här.

Upptäck mer

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: