Startpaket HD Sublimering för Muggar (Sublimeringsmugg Basic - 108 st - SG500 A4 - TM2)

paket0005-mugg-05 -
Betyg: 0 av 5
Ej i lager, beställningsvara. Leveranstid 10-15 dagar
10790 kr
11852 kr

Produkter i paketet

Beskrivning

HD Sublimerings paketet är en prisvärd investering för de flesta, produkten är praktisk och användarvänlig. Detta är rätt paket för dig som vill överföra fotografier på textilier och andra material. Sublimering ger exceptionella bilder och färgkontraster, som inte kan jämföras med någon annan överföringsteknik. Du får ett djup i motivet som ger bilden liv. Sublimering ger en hög upplösning, med kvalitet upp till 1200 x 600dpi, det finns ingen bättre återgivning av fotografiska bilder idag. Om fotografi ska överföras i kombination med grafik och design, antingen det är på textil, muggar eller annat material är sublimering rätt väg att välja.

 

Sublimering är en teknik där trycket binds samman med ytan på substratet. Det ger ett otroligt slitstarkt tryck, som inte slits på samma sätt som vid tekniker där trycket lägger sig som ett yttre skikt. I och med att trycket binds samman med ytan så kräver färgade tryck vit bakgrund för att ge korrekta färgåtergivningar. Om du skulle trycka t.ex. blått på en gul tröja, så blir resultatet grönt då färgerna mixas. Att trycka t.ex. svarta loggor på färgade tröjor går dock utmärkt. 

 

För att sublimering ska fungera behöver materialet man trycker på innehålla polyester. Textil behöver innehålla minst 50% polyester och ju högre andel, desto klarare tryck. Muggar, flaskor och andra hårda material ska vara behandlade med ett ytskikt som gör att trycken fäster. 

Här hittar du vårt utbud av produkter, behandlade för sublimering. 

 

Man använder samma sublimeringspapper till både hårda material och textilier. För att överföra motivet på textil behöver man ha en värmepress.

Upptäck mer

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: