Silhouette Studio® - Hur gör jag för att uppgradera min programvara?

Designer Edition, Designer Edition Plus, Business Edition

 

Uppgradera Silhouette Studio till Designer Edition, Designer Edition plus eller Business Edition

Börja med att skapa ett konto på Silhouettes hemsida om du inte redan har ett. Detta är helt kostnadsfritt och gör bl.a. så att du får tillgång till bilder i ditt bibliotek. Ladda också ner basversionen av Silhouette Studio och installera programmet på din dator.

 

 

1: Öppna programmet Silhouette Studio på din dator.

2: Gå till hjälpmenyn och klicka på ”Uppgradera Silhouette Studio till…”

3: Där anger du din licenskod (16 tecken, den står som serienummer på din följesedel/alternativt har du fått den mailad till dig) och dina kontouppgifter till ditt Silhouette-konto.

 

Felkoder

Inloggningen misslyckades - Du har angivit fel kontouppgifter till ditt Silhouette-konto. Skriv in användarnamn och lösenord på nytt. 

Licensnyckel ej giltig - Du har fel typ av licensnyckel, eller nyckel till annan programvara.

Inkompatibel Licens (1) - Indikerar att programmet redan är uppgraderat till samma, eller en högre version av programmet, än vad licensen gäller för.

Inkompatibel Licens (2) - Indikerar att du försöker använda en licensnyckel utan att ha förkraven för den, t.ex. upgradering från DE till DE+, utan att först ha angivit nyckeln för DE. 

Kunde inte ansluta - Du har en äldre version av Silhouette Studio. Du behöver uppdatera programmet till en nyare version med aktuella säkerhetsprotokoll för att kunna ansluta till Silhouettes server. 

 

Du kan installera din uppgradering på upp till 3 olika enheter (5 om du har Business Edition). Din kod knyts till ditt konto, vilket gör att om någon annan kommer över koden, kan de inte använda den utan dina kontouppgifter till Silhouettekontot.


Har du använt dina tre uppgraderingar och vill t.ex. byta dator, kan du avinstallera koden på den gamla datorn för få en ledig installation. Det görs på samma sätt som när du uppgraderar, fast du väljer alternativet ”Avaktivera licensnyckel…”


Behöver du installera om programmet och har tappat bort koden? Ingen fara. Logga in på ditt konto på Silhouettes hemsida (silhouetteamerica.com) och gå till ”My account”. Där hittar du de koder som är knutna till ditt konto. Du kan också se hur många installationer du har kvar.
Kraschar datorn och du har använt alla installationer? Kontakta Silhouettes support, så hjälper de dig. De kan nollställa dina installationer, så att du kan använda koden igen.

 

 

 

 Artikeln uppdaterades senast den 8 okt 2018