Silhouette Cameo 3 Business

Cameo Businesspaket - Silhouette
Betyg: 0 av 5
Beställningsvara. Leveranstid 2-6 dagar
4076 kr
4829 kr

Produkter i paketet

Beskrivning

Businesspaketet är ett lite större startpaket med Cameo 3 för dig som vill använda Cameon inom din verksamhet. Du får tillgång till alla funktioner i programmet och kan snabbt komma igång med att skapa egna textiltryck och dekaler i vinyl. 


       Detta innehåller paketet:

 

*Till de olika skärmaskinerna från Silhouette använder man programmet Silhouette Studio®. Basversionen av programmet laddas ner från Silhouettes hemsida.  (öppnas i nytt fönster) Så här uppgraderar du din programvara till Business Edition - läs mer här

 

 För att få ett proffsigt och mera hållbart resultat med textilvinyl rekommenderar vi att man använder en värmepress. Resultatet blir lättare att få snyggt med ett jämnt fördelat tryck över hela ytan och trycket sitter bättre i längden. Många upplever att de har svårt att få ett bra tryck med strykjärn och att textilvinylen gärna lossnar i kanterna efter en tvätt eller två och då har en värmepress varit räddningen. Vill du läsa mer om värmepressar/transferpressar? Kika på vår guide - Att välja en transferpress.

 

 

 

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter