Secabo TC7 SMART Komplett (TC7 SMART Komplett)

TC7 SMART Komplett - Secabo
Betyg: 0 av 5
Beställningsvara. Leveranstid 5-7 dagar
15249 kr
Wasa Finans
343.00 kr/Månad, (36 månader)

Produkter i paketet

Beskrivning

TC7 SMART Komplett är ett paket med transferpressen TC7 SMART och Secabos Quick Change-system, där du installerar en bottenplatta med snabbfäste för att smidigt och snabbt kunna byta ut bottenplattan på pressen till andra plattor i olika storlekar. 

Med den nya TC7 SMART värmepress öppnar Secabo nya innovativa vägar, som leder till mycket bättre resultat och effektivare utnyttjande av värmepressen. Secabo TC7 SMART är utrustad med den senaste tekniken som är helt unik på marknaden, Secabo Smart Transfer. Detta hjälper dig som användare att ställa in rätt temperatur och tid för olika transfermaterial och tyger. Systemet tar även hänsyn till vilken storlek på platta som används. Allt detta görs via en app i din mobiltelefon - lägg in typ av transfermaterial och tyg, så får du snabbt vilket tryck, tid och temperatur värmepressen skall ställas in på. Informationen skickas till pressen via Bluetooth. Om pressen är kall får du även tiden för uppvärmning.

Secabo TC7 är av Auto-Open typ, vilket innebär att den öppnar sig själv efter avslutad tid.

Secabo TC7 SMART levereras som ett modulsystem vilket är enkelt att sätta ihop. Detta förenklar eventuell service då delar enkelt byts ut. 

 

Upptäck mer

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också