Sawgrass Virtuoso Sublimeringsskrivare med installationskit SG800EU - A3

paket0005-SG800EU - Sawgrass
Betyg: 0 av 5
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
15460 kr
18895 kr
Wasa Finans
348.00 kr/Månad, (36 månader)

Beskrivning

Virtuoso är marknadens första, och enda, helt integrerade skrivbordslösning, enbart designad för sublimering. 

 

En inbyggd självrengöringsrutin håller skrivaren i toppform och säkrar minimal el- och bläckförbrukning. Skrivaren är speciellt anpassad för SubliJet HD-bläck, som ger klara och realistiska färger med djup svärta och naturliga gråtoner. Förseglade engångspatroner minskar risken för kontaminering av färgen. 

 

Virtuoso HD har bland de lägsta startkostnaderna för produktdekorering och tillsammans med en låg kostnad per utskrift ger detta en snabb avkastning på din investering. 

 

Vid köp av en produkt ur Virtuoso-serien får du tillgång till Creative Studio™, en webbaserad designlösning, skapad specifikt för sublimering av Sawgrass. I Creative Studio™ får du också tillgång till ett stort bibliotek med mer än 20 000 bilder, redo att användas och licensierade för kommersiellt bruk. Hundratals mallar från många av de mest populära tillverkarna av substrat finns tillgängliga direkt i programmet. Med Mockup Creator-funktionen kan du även snabbt och enkelt visa dina kunder hur det färdiga resultatet kommer att se ut. 

 

Utskriften till Virtuoso sköter du via Virtuoso Print Manager (VPM), som är mjukvaran som styr din skrivare. Här ställer du in utskriftskvalitet, färgmättnad m.m, samt kontrollerar statusen på din skrivare. VPM fungerar tillsammans med de flesta designprogram, som CorelDraw, Adobe Photoshop och Illustrator m.fl

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör