66 varianter
Ritrama Skyltvinyl Standard Blank - 61cm bred
Ritrama Skyltvinyl Standard Blank - 61cm bred
Ritrama Skyltvinyl Standard Blank - 61cm bred

Ritrama Skyltvinyl Standard Blank - 61cm bred (Vit/10m)

SC501610061-10 - Ritrama

199.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-5 dagar

En självhäftande vinyl för skärplotter, med blank ytfinish för applicering både inom- och utomhus på släta och lätt välvda ytor. Bäraren erbjuder en enastående skärbarhet med konventionella skärplottrar. Den är passande för att under kort till mediumlång tid dekorera skyltar, fordon, butiker, skyltfönster mm.

Vinylen har ett klart akryllim med hög vidhäftningsförmåga. Den utmärkta vattenresistansen tillåter våtmontering. Tillverkad för att kunna monteras på många olika ytor, som glas, ABS, PS (Polystyrene), PVC m.fl. Passar inte på opolära ytor som Polyethylene och Polypropylen.

Hållbarheten utomhus är ca 4-5 år (baserat på simulerade vädertester, samt tester i verkliga livet i mellaneuropeiska, icke extrema väderförhållanden).

  • Ritrama L100 Monomerisk Vinyl, 70µm

  • Akryllim, permanent

  • Hållbarhet utomhus 4-5 år

 

Vi rekommenderar att man använder den tillsammans med appliceringsfolie, för att enkelt flytta motivet från bäraren till underlaget. Appliceringsfolie hittar du här!

 

På grund av olika skärmars kalibrering ger bilderna inte en exakt nyans. Beställ gärna en färgkarta för att se de exakta färgerna.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också