Ritrama M300 Matt (Svart 301/61 cm)

RI301.61 - Ritrama
Betyg: 0 av 5
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-6 dagar

Mängdrabatt
AntalPris per meter
50 meter18.00 kr
10 meter20.00 kr
5 meter22.00 kr
3 meter27.00 kr
46 kr

Beskrivning

Säljs på löpmeter.
Vid köp av 10 m eller mer kan leveransen delas upp på flera rullar.

En självhäftande vinyl för skärplotter, med matt ytfinish för applicering både inom- och utomhus på släta och lätt välvda ytor. Bäraren erbjuder en enastående skärbarhet med konventionella skärplottrar. Den är passande för att under kort till mediumlång tid dekorera skyltar, fordon, butiker, skyltfönster mm.

Vinylen har ett klart, avtagbart akryllim. Den utmärkta vattenresistansen tillåter våtmontering. Tillverkad för att kunna monteras på många olika ytor, som glas, ABS, PS (Polystyrene), PVC m.fl. Passar inte på opolära ytor som Polyethylene och Polypropylen.

Vi rekommenderar ej montering på tapet. Viss typ av färg kan reagera, vi råder till att alltid testa innan slutmontering. 

Hållbarheten utomhus är ca 4-5 år (baserat på simulerade vädertester, samt tester i verkliga livet i mellaneuropeiska, icke extrema väderförhållanden).

  • Ritrama M300 Monomerisk Vinyl, 70µm

  • Akryllim, avtagbar

  • Hållbarhet utomhus 4-5 år

 

Vi rekommenderar att man använder den tillsammans med appliceringsfolie, för att enkelt flytta motivet från bäraren till underlaget. Appliceringsfolie hittar du här!

 

På grund av olika skärmars kalibrering ger bilderna inte en exakt nyans. Beställ gärna en färgkarta för att se de exakta färgerna.

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också