Ritrama L100 Blank (Vit 100/61 cm)

RI100.61 - Ritrama
Betyg: 0 av 5
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-6 dagar

Mängdrabatt
AntalPris per st
50 st18.00 kr
10 st21.00 kr
5 st23.00 kr
3 st28.00 kr
54 kr

Beskrivning

Vid köp av 10 m eller mer kan leveransen delas upp på flera rullar.
Säljs per löpmeter.

En självhäftande vinyl för skärplotter, med blank ytfinish för applicering både inom- och utomhus på släta och lätt välvda ytor. Bäraren erbjuder en enastående skärbarhet med konventionella skärplottrar. Den är passande för att under kort till mediumlång tid dekorera skyltar, fordon, butiker, skyltfönster mm.

Vinylen har ett klart akryllim med hög vidhäftningsförmåga. Den utmärkta vattenresistansen tillåter våtmontering. Tillverkad för att kunna monteras på många olika ytor, som glas, ABS, PS (Polystyrene), PVC m.fl. Passar inte på opolära ytor som Polyethylene och Polypropylen.

Hållbarheten utomhus är ca 4-5 år (baserat på simulerade vädertester, samt tester i verkliga livet i mellaneuropeiska, icke extrema väderförhållanden).

  • Ritrama L100 Monomerisk Vinyl, 70µm

  • Akryllim, permanent

  • Hållbarhet utomhus 4-5 år

 

Vi rekommenderar att man använder den tillsammans med appliceringsfolie, för att enkelt flytta motivet från bäraren till underlaget. Appliceringsfolie hittar du här!

 

På grund av olika skärmars kalibrering ger bilderna inte en exakt nyans. Beställ gärna en färgkarta för att se de exakta färgerna.

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också