Öppet hus

Vi bjuder in till öppet hus den 6 november i våra lokaler i Södertälje.

 

 

Välkomna till en händelsrik dag hos Folier! Vi kommer att demonstrera många nyheter från en mängd olika leverantörer så som Aslan, Epson, FOREVER, Graphtec, iSEE2, Metamark, OKI, Ricoh, Sawgrass, Secabo, SEF, Stahls' för att nämna några. Utöver det kommer även representanter från OKI, Ricoh och Epson att vara på plats för att svara på frågor och ge tips.

Under dagen kommer vi att ha exklusiva erbjudanden till våra besökare och givetvis bjuder vi på lättare, men mycket god mat!

Varmt välkommen!

 

OKI + FOREVER = SANT!
En av våra absoluta storsäljare inom digitala flerfärgstryck är lasertransfer. Tekniken bygger på en laserskrivare från OKI tillsammans med material från FOREVER för tryck på båda hårda och mjuka underlag. Vi kommer i vanlig ordning att demonstrera hur man tillverkar en lasertransfer och även ge tips och råd på hur ni kan effektivisera ert produktionsflöde med denna teknik!

 

Metamark
Vi är stolta över att kunna presentera den högkvalitativa skärfolien Metamark M7 (i alla 91 kulörer) med en hållbarhet på upp till 8 år! Vi kan även erbjuda folier för utskrift och laminat.

 

Epson lanserar SC-F500 i Sverige!
Den globala skrivartillverkaren Epson har sverigepremiär för sin nya sublimeringsskrivare SC-F500, där både utskrift direkt från rulle och ark är möjligt för största möjliga flexibilitet. Den största nyheten är nog att färgkassetterna numera är påfyllningsbara! 

 

 

 Ricoh Ri1000 - DTG nu även på polyester!

Ricohs storsäljande DTG-skrivare Ri1000 kommer att finnas på plats för demonstration så ni kan klämma och känna på maskinen för att se vad den går för. På plats kommer även en representant från Ricoh att finns tillgänglig för att svara på alla era frågor om denna och andra skrivare!

Schultze pre-treatment för DTG

För en komplett anläggning tillsammans med Ricoh Ri1000 har vi Schultzes maskin för automatisk pre-treatment på plagg för DTG-skrivare.

 

Stahls'
Flera olika modeller av Stahls transferpressar finns tillgängliga för att testa, liksom även flera av Stahls' olika transfermaterial och deras rensningsbord.

 

Secabo
Som exklusiv certifierad Premium Dealers i Sverige för Secabos efterbehandligsutrustning kan vi visa upp många olika delar av Secabos sortiment. Så som deras FC-skärbord, SC-arkskärare, transferpressar och skärplottrar.

 

 

 

Premiär för ny Graphtec skärplotter!
Mer information kommer den 1:a November.

 

Anmäl dig nedan!