OKI PRO8432WT Digital Factory OKI Version

46550721DF - OKI
Betyg: 0 av 5
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
58900 kr
71550 kr
Wasa Finans
1325.00 kr/Månad, (36 månader)

Produkter i paketet

Beskrivning

 

OKI PRO-skrivarna med vit toner utgör ett genombrott inom utskriftstekniken. Att skriva ut i vitt har tidigare varit både dyrt och mödosamt, men med den nya tekniken från OKI kan du nu enkelt skriva ut med vitt på många olika material, inklusive på mörka och färgade. Den vita tonern agerar som en bas för färgen och ger ett bra täckande resultat och skarpa färger.

Skrivaren är ett användarvänligt och prisvärt val för kreatörer och i kombination med CADLink Digital Factory kan du enkelt skapa tryck i alla kulörer med Forever transfermaterial  på textilier, keramik, metall, papper, kartong, ljus, skinn, akryl, nylon osv. Detta ger dig möjlighet att dekorera T-Shirts, sweatshirts, kuddar, muggar, mobil/ipad-fodral, pussel, glas, ljus, skyltar, sportkläder, album mm.

Med skrivaren följer en toner av varje färg (CMYW), samt två extra vita tonerkassetter till ett värde av 4398kr exkl. moms.

I paketet ingår även utbildning, på plats hos Folier.se i Södertälje. OKIs "på platsen-garanti" på skrivaren (3 år vid registrering).

 

 

Recensioner

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: