Jobba hos oss!

Folier.se växer och vi behöver komplettera med nya grymma medarbetare som vill framåt!

 

Efter att vi under förra året ökat vår försäljning med över 50% och även börjat detta år i samma riktning så behöver vi nu komplettera vårat team på 6 medarbetare med nya grymma förmågor som vill framåt! Under 2018 flyttade vi till nya fräscha lokaler i Södertälje, de nya lokalerna består av lager, kontor och demorum.

 

Bilder från Sign & Print 2019, Sy- och Hantverksfestivalen 2019 och demorum

 

Vi söker just nu två nya medarbetare inom följande områden:

  •          Administration
  •          Försäljning, innesäljare

 

Företaget bakom Folier.se startades 2008 och hette då Specialfolie. På den tiden nischade man in sig på olika typer av specialfolier som bland annat används för minskad kondensbildning på frysar till dagligvaruhandeln. Vill du läsa mer om oss och vår historia? Läs gärna artikeln som branschtidningen Screen & Marknaden skrev om oss tidigare i år: http://www.screen-marknaden.se/2019/02/stora-for-de-sma/

 

Administration

Vi söker nu dig som är driven, nyfiken och som inte är rädd för att lära sig nya saker. Du är organiserad som person och kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du kommer att arbeta med administration av orderhantering och lager inom e-handel på  vårat kontor/lager i Södertälje. Tidigare erfarenhet av bokföring och administration är meriterande. Då stora delar av vår verksamhet bygger på digitala hjälpmedel så är en god förståelse för IT och datorvana viktigt för att kunna genomföra arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med den dagliga administrationen kring orderhanteringen, fakturering, bokföring m.m. Det innefattar bland annat att svara på våra kunders frågor om sina ordrar men även att ansvara för inköp av kontorsmateriel och lagermateriel. Men även mycket annat som kan tänkas behövas på ett mindre företag. Med andra ord så söker vi någon som kan se till så att den dagliga verksamheten fungerar som det ska. Vill du vara en del av vår resa? Ansök redan idag!

Start: Omgående
Omfattning: Deltid/Heltid
Plats: Södertälje
Kontakt: mikael@folier.se

 

Försäljning, innesälj

Just nu söker vi en engagerad och lättlärd innesäljare med en positiv attityd som inte har några problem att ta kontakt med- och träffa nya människor. Du skall arbeta med uppföljning av B2B-kundkontakt och se till så att kunderna får den uppmärksamhet dem förtjänar på vårat kontor/lager i Södertälje. Då stora delar av vår verksamhet bygger på digitala hjälpmedel så är en god förståelse för IT och datorvana viktigt för att kunna genomföra arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för uppföljning av B2B-kundkontakter och hitta nya affärsmöjligheter, nya kunder samt utveckla vår kundbas. Du kommer även att hjälpa våra kunder att hitta lösningar på sina problem med hjälp av övriga medarbetare hos oss. Kontakten med kunder kommer först och främst att ske genom telefon och mail. Vill du vara med och lyfta vår säljorganisation till nästa nivå? Ansök redan idag!

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Södertälje
Kontakt: mikael@folier.se