Forever

 

Forever är en av världens ledande tillverkare av transferpapper av hög kvalitet för digitala transfers för laser-/led-, sublimerings-, eco-solventskrivare m.fl.

 

Vårt samarbete med Forever gör att vi kan leverera kompletta digitala lösningar som ligger i framkant när det gäller tryck på textil och andra material. Samtliga transferprdukter i Forevers sortiment uppfyller kraven för ÖKO-TEX100. Tillsammans med OKI PRO-serien, där man ersatt den svarta tonern med en vit för att kunna göra täckande tryck även på mörka plagg, blir detta en optimal lösning för transfertryck i A3 och A4.

 

Forever har även lanserat material för sublimeringstryck på bomull. Detta öppnar för en helt ny marknad inom sublimering, eftersom det tidigare inte varit möjligt.

 

Ett av många skäl till att vi har valt Forever som leverantör av denna typ av produkter, är för att de även jobbar mycket med eget digitalt utbildningsmaterial. Det kompletterar den utbildning vi erbjuder våra kunder, antingen hos oss i Södertälje eller på plats hos kund.