FAQ

- VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Nästan alltid är man så ivrig när man packar upp sina nya leksaker att man inte bryr sig om att läsa eller kolla ordentligt... Så därför har vi sammanställt de absolut vanligaste frågorna vi brukar stöta på här på en egen frågesida.

 

 

Hur registrerar jag min nya maskin? 

Gå till Silhouettes hemsidasilhouetteamerica.com/setup och följ stegen där.

 

Var hittar jag mina gratis bilder?

Gå till Silhouettes hemsida och gör steg 5 i setup-guiden (silhouetteamerica.com/setup) för Cameo och Curio. Steg 4 om du har en Portrait eller Mint.

Ett steg verkar saknas i processen. Om bilderna inte laddas ner när du har loggat in i biblioteket och slagit på Cameon - gå till skicka-fliken och kolla att Cameon har synkat. Då borde du får en popup-ruta som promtar dig att godkänna. Efter det börjar nedladdningen av bilderna.

 

Hur får jag min gratis månad i Silhouette Store?

När du registrerar din maskin (silhouetteamerica.com/setup) får du en tillgodokod till ett värde av 25$. Detta motsvarar en månads prenumeration i Silhouette Design Store. Koden syns på sidan så fort du har klickat på att skicka in registreringen. 

Har man gått vidare och missat koden, så finns den även under "My account" på Silhouettes hemsida. Logga in och scrolla ner tills du ser rubriken "Unredeeemed trial subscription codes". 

 

Jag hittar inte installationsskivan?

Det är för att det inte finns någon. Programmet Silhouette Studio laddar du ner från Silhouettes hemsida när du gör steg 4 för Cameo och Curio, steg 3 för Portrait och Mint. Då säkerställs att du alltid får den nyaste versionen.

 

Designer Edition/Designer Edition Plus/Business Edition fanns inte med i min leverans, när får jag den?

Din licensnyckel står med på din följesedel som serienummer, eller så har du fått den mailad till dig. Ladda ner Silhouette Studio från Silhouettes hemsida. Det är hela programmet du laddar ner, men i basversionen är vissa funktioner låsta och du använder din licensnyckel i programmet för att låsa upp dem. Se "Silhouette Studio® - Hur gör jag för att uppgradera min programvara?"

 

Hur många gånger kan jag använda koden för uppgradering av Silhouette Studio?

Du kan använda samma kod på tre datorer samtidigt. Behöver du byta dator kan du avinstallera uppgraderingen på gamla datorn först för att på så vis få tillbaka en installation. Du hittar mera information under "Silhouette Studio® - Hur gör jag för att uppgradera min programvara?"

 

Jag hittar inte någon manual?

Manualen ligger inne i mjukvaran Studio. På så sätt kan de alltid uppdatera den och hålla den aktuell. Användarmanualen finns under hjälp-menyn i menylisten längst upp.

 

Hur ställer jag om språket till svenska?

När du har öppnat Silhouette Studio så finns det nere i högra hörnet ett litet kugghjul. När du trycker på den får du upp en meny. I översta menyvalet; "General", finns det längst upp en ruta där du kan välja språk.