Digital Finishing

 

Folier.se har exklusivt i Sverige blivit certifierade Premium Dealers för Secabos sortiment av Digital Finishing; utrustning för att skapa förpackningar, etiketter, dekaler on demand m.m. i mindre till mellanstora serier.

 

Sortimentet omfattar bl.a. Secabos flatbäddsplottrar FC50 och FC100, som är två mycket prisvärda skärbord. De lämpar sig utmärkt för produktion av mindre till mellanstora serier eller för framtagning av designprover.

Bordsmodellen FC50 med en skäryta på 35x52cm och den större FC100 med benställning och skäryta på 78x108cm, har båda bl.a. tystgående vacuumpumpar till bordet, dubbla verktygshållare så att du t.ex. kan skära och biga i ett svep och LAPOS Q; Print & Cut-funktionen som du styr via mjukvaran DrawCut PRO.

 

Även etikettskärarna SC30 för ark upp till 330x480mm, och LC30 för etiketter på rulle med bredd på upp till 305mm, ingår i sortimentet för Digital Finishing. Med streckkodsläsning för individuell skärning av varje ark eller etikett jobbar SC30 och LC30 mycket effektivt.