Betalning och Leverans

SÄKRA BETALNINGSLÖSNINGAR

NÄR DU HANDLAR PÅ FOLIER.SE KAN DU KÄNNA DIG HELT TRYGG!

Vi har valt att jobba med DIBS Payment Services som är den ledande nordiska leverantören av betaltjänster via Internet och är PCI DSS certifierade. DIBS system är godkända av alla svenska banker och förmedlar betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. 
All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer).  Du hittar mer information på DIBS Payment Services.

 

BETALSÄTT

Du kan välja mellan följande betalningslösningar:

1. Kortbetalning: VISA, MasterCard och American Express
2. Direktbetalning via Swedbank
3. KLARNA - Faktura 14 dagar 
4. KLARNA - Delbetalning 

 

1. KORTBETALNING

Folier.se samarbetar med DIBS för att genomföra säkra kortbetalningar i vår internetbutik. När du betalar med ditt kort tillkommer ingen extra avgift. Vi accepterar VISA, MasterCard och American Express. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA, MasterCard och American Express för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). 

 

2. DIREKTBETALNING VIA SWEDBANK

Direktbetalning är ett smidigt och enkelt betalsätt där du skickas direkt till inloggningssidan för verifikation. Alla uppgifter är redan ifyllda så det enda du behöver göra är att välja konto och genomföra betalningen.

 

3. FAKTURA – KLARNA

Vi samarbetar med Klarna AB vilket gör fakturaköpet både tryggt och enkelt. Det innebär att din faktura och skuld överförs till Klarna AB. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då att få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (PUL). En aviavgift om 39 kr tillkommer på alla fakturabeställningar. Fakturan skickas som en E-faktura till den epostadress du anger vid ditt köp. Betalningsvillkor är 14 dagar. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta om 26%.

 

4. DELBETALA – KLARNA

Vi samarbetar med Klarna AB vilket gör delbetalningen både trygg och enkel. Du kan själv välja hur mycket du vill betala varje månad, minibeloppet är 50 kr/månad eller 1/24 av totalbeloppet. Alla dina inköp samlas på ett konto och på en faktura, detta gäller även om du handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Du kan när som helst betala av hela fakturan. En aviavgift om 29 kr tillkommer, oavsett antalet köp.

Vid köp om 1.000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Det innebär att den genomsnittliga månadsräntan blir 16,58 kr per månad. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då att få en kopia på kreditupplysningen per post.

 

 

FRAKT OCH LEVERANS

LEVERANSTIDER

Se leveranstiden i respektive produkts informationstext.Normal leveranstid inom Sverige till ditt lokala utlämningsställe är 1-3 dagar för produkter som finns i vårt lager men vi reserverar oss för upp till 7 dagar (om inte annat angivits på produktsidan). Vid eventuell försening kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet. 

 

LEVERANS

Vi skickar våra varor inrikes med Bring, Postnord, DHL, Schenker, TNT. Du hämtar ditt paket på närmaste uthämtningsställe eller till din adress beroende på service och paketets storlek. Avisering sker via SMS eller brev. Paket utanför Sverige skickas med Bring, Posten, DHL, Schenker, TNT, UPS eller Fedex till ditt närmaste utlämningsställe eller levereras direkt till dörren/adressen som du angett vid köpet.

 

FRAKTKOSTNAD

Fri frakt alternativ finns för ordrar över 500 SEK inkl. moms för privatpersoner och 2000 SEK exkl. moms för företag.

 

EJ UTHÄMTAT PAKET

För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 300 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. 

 

 

DINA PERSONUPPGIFTER

När du gör din beställning på Folier.se uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller missvisande kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst på 08-554 240 60. Dina personuppgifter lämnas inte ut till tredjepart.