Om Folier.se

Vad gör vi?

Vad vi säger att vi gör:

Vi tillhandahåller maskiner och material så att våra kunder ska kunna trycka och göra dekaler själva på textiler och andra föremål.

Vad vi faktiskt gör:

Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina idéer, om det så är företag som vill stripa bilar, trycka reklamplagg och giveaways, trycka T-shirts och muggar on demand eller privatpersoner som vill kunna göra sina egna tryck hemma. Vi lyssnar, kommer med förslag på vad som skulle kunna passa och vi levererar, så att våra kunder kan leverera!

 

Oavsett om du precis har kommit in i reklambranschen, jobbar för kommunen eller helt enkelt gör det du gör som en hobby, så har vi produkterna för att göra ditt jobb lättare. Vi har verktygen som tar dina designs från datorn till färdiga produkter!

 

Vilka är vi?

I över ett decennium har vi på Folier levererat maskiner och material för tryck på textil och andra material. Vi är stolta över att kunna säga att stora namn som Stockholms Stadsteater, trollkonstnärerna Brynolf och Ljung och landslagskonditorn Sebastian Pettersson tillhör våra kunder. Lika stolta är vi för att de mindre företag som vill kunna göra egna profilkläder, föreningarna som vill kunna trycka egna matchställ och de tusentals privatpersoner som vill kunna göra egna tryck hemma väljer oss som sin leverantör!

 

Vi har ett brett sortiment av noggrant utvalda produkter från marknadsledande leverantörer och vi arbetar ständigt med att anpassa sortimentet efter våra kunders behov. Sortimentet omfattar allt från vinylskärare eller skärplottrar till laserskrivare för transfers, sublimeringsskrivare och DTG-printrar. Med hög teknisk kompetens hos våra medarbetare kan vi erbjuda in house-support för de allra flesta av de maskiner vi har i vårt utbud.  

 

Besök oss!

Ibland vill man titta innan man köper och i vårt demorum finns det möjlighet att titta på skärplottrar, printrar och transferpressar i verkligheten. För att ert besök ska bli så bra som möjligt, vill vi gärna att ni föranmäler er till våra säljare. Då kan vi säkerställa att just de maskinerna ni är intresserade av finns på plats och att det finns någon tillgänglig här för att ta emot er och svara på era frågor.

 

Skicka ett mail till support@folier.se eller ring oss på 08 – 554 240 60 för att boka en tid.

 

Kundtjänst - så här kontaktar du oss:

Du når oss enklast via mail eller telefon. Vi strävar efter att svara på alla mail inom ett dygn på vardagar, men ibland gör omständigheter att det tar längre tid.

Växeln är öppen helgfria vardagar 8-16:30 måndag-torsdag, 8-16 fredagar och dag innan röd dag (avvikande öppettider kan förekomma). 

  • Supportärenden - maila oss på support@folier.se och beskriv ditt ärende så noggrannt som möjligt. Bifoga gärna bilder (vi har en begränsning på hur stora filer som kan bifogas som f.n. är 7mb). Är ärendet akut - ring 08-554 240 60
  • Returer/ångerrätt - maila support@folier.se och tala om vad du vill returnera och varför. Kan du bifoga ett ordernummer så underlättar det för oss när vi ska hitta din order i systemet. 
  • Övriga ärenden - vill du ta kontakt med en av våra säljare, boka tid för en demo, eller har frågor om våra produkter är du välkommen att ringa oss på 08-554 240 60 eller maila oss med din fråga; support@folier.se